Connect with us

NAILMAG

Unghii Neon – Noul Trend

unghii-neon-noul-trend

Celebritati

Unghii Neon – Noul Trend

Unghii Neon – Noul Trend

Unghiile nud erau considerate clasice pentru asa evenimente ca piese de teatru, evenimente de covorul rosu, premii cinematografice si muzicale, insa in aceasta vara sa produs o schimbare radicala. Faceti cale pentru unghii neon! Dupa ce celebrii nail artisti cum ar fi Mei Kawajiri, Tom Bachik si Chaun Peth au creat unghii clientilor fideli Hannah Bronfman, Selena Gomez, Khloe Kardashian. Putem spune cu siguranta ca unghiile neon sunt un trend al acestei veri.

Fondatorarea HBFIT, DJ-ul și ambasadorare globala Adidas, Hannah Bronfman, repeta o maniuchira inspirata de Tokyo, folosind culorile: roz, verde, galben, violet albastru conturate cu o culoare de negru.

Modelul Imaan Hammam prezinta intrun selfie o pereche de unghii neon verde de tip ombre efectuate de celebrul manichiurist Mei Kawajiri.

Actrita Stay Michele poarta vara asta unghii nud lustruite cu margini de un neon-galben conturat liber.

In cazul in care va intrebati ce poarta Selena Gomez in aceasta vara, adresativa la manicuristul sau Tom Bachik. El a aplicat doua straturi de oja de culoare portacaliu neon pe unghiile naturale ale cantaretei.

Vorbind despre unghii neon portocaliu Mei Kawajiri a felicitat designerul vestimentar Heron Preston cu o forogeafie a modelului Sabrina Albarelo , purtand unghii de forma patrata care corespund culorii liniei de imbracaminte. Astfel putem afirma ca culoare neon nu este doar un trend in manichiura ci si in diverse domenii,cum ar fi moda.

Celebrul artis de unghie Chaun Peth, a creear o pereche de unghii neon roz de tip ombre-french, pentru clientul sau fidel Khloe Kardashian.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Celebritati

Cele mai citite

To Top