Connect with us

NAILMAG

Unghii cu Gel – Cat Timp Rezista

Sanatate

Unghii cu Gel – Cat Timp Rezista

Unghii cu Gel – Cat Timp Rezista

Intrebati 10 persoane cat timp rezista unghiile cu gel si veti primi 10 raspunsuri diferite. Cat timp rezista unghiile cu gel? La acesta intrebare si mai multe despre unghiile cu gel vom afla de la expertul de unghii Evelyn Lim.

Cat timp rezista manichiura cu gel?

Iti raspundem direct: Cel mai lung termen pentru manichiura cu gel este de 3 saptamani, spune Evelyn Lim. Chiar daca manichiura ar putea arata perfect bine dupa 3 saptamani aveti riscul de a va deteriora unghiile daca le mai pastrati. Daca doriti sa aveti o manichiura sanatoasa trebuie sa schimbati manichiura cu gel odata la 3 saptamani.

Cum putem face ca gelul sa reziste mai mult?

Utilizati uleiul pentru cuticule

Bine, chiar daca nu ar trebui sa va purtati manichiura cu gel mai mult de 3 saptamani, exista inca o multime de lucruri pe care le puteti face pentru a va pastra manichiura cu gel frumoasa tot acest timp. Primul pas investiti intr-un ulei de cuticula. In afara de hidratarea cuticulei, un ulei bun va intari unghiile, ceea ce va impedica ruperea lor, spune Lim. Ea sugereaza utilizarea uleiului de cuticula cel putin 1-2 ori pe zi.

Pilirea regulata a unghiilor

Lim sugereaza pastrarea unei pile mini pentru unghii in geanta dvs. Un alt pas pentru unghii cu gel durabile si frumoase este folosirea topului. Un strat de luci va oferi manichiurii dvs. o reimprospatare daca aveti nevoie de ea.

Pastrati-va unghiile uscate

Lim sugereaza purtarea manusilor de cauciuc in timp ce spalati vesela sau curatati apartamentul. Cand unghiile sunt umede, se extind, iar cand se usuca, se contracta. Astfel de schimbari pe suprafata unghiilor, pot provoca fisuri.

Gelul, distruge unghiile?

Nu. Atat timp cat va duceti la un manichiurist calificat.

„Conceptia gresita despre gelul care va distruge unghiile vine din faptul ca multi oameni nu stiu cum sa elimine in mod corespunzator gelul.”

Intotdeauna mergeti la un profesionist sa va scoata gelul daca doriti ca unghiile dvs. sa ramana sanatoase.

Cat timp poti purta manichiura cu gel?

In timp ce lumea frumusetii are mai multe raspunsuri la aceasta intrebare, timpul dintre manichiura cu gel este la discretia dvs.

„Am avut gel pe unghiile mele timp de 4 ani” spune Evelyn Lim

Daca aplicati gelul si il indepartati in mod corespunzator, nu exista nici un pericol pentru unghiile dvs.

In cazul in care unghiile sunt fragile, slabe sau au nevoie doar de o pauza. Inlocuiti unghiile gel cu o acoperire obisnuita, mai degraba decat sa renuntati definitiv la gel.

Incheiere

Da, manichiura cu gel poate dura mai mult de trei saptamani, dar daca iti pasa de unghiile tale, ar trebui sa-ti elimine gelul un manichiurist profesionist dupa 21 zile. Intre timp, asigurati-va ca aveti in trusa de cosmetica: ulei pentru cuticula, pila pentru unghii, si top.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sanatate

Cele mai citite

To Top