Connect with us

NAILMAG

Top 10 Cele Mai Utile Instrumente Pentru Nail-art

Produse

Top 10 Cele Mai Utile Instrumente Pentru Nail-art

Top 10 Cele Mai Utile Instrumente Pentru Nail-art

„Fiecare pensula sau instrument ne poate ajuta in crearea unui efect dorit si adecvat intr-un mod usor si eficient”

spune Tom Bachik, nail-expertul celebritatilor, ale carui capodopere au impodobit imaginea vedetelor precum: Zooey Deschanel, Jennifer Lopez si Anne Hathaway.

Iata cum puteti folosi fiecare dintre aceste instrumente de nail-art pentru a va crea capodoperele:

Dots

Acest instrument este esential pentru incepatorii in nail-art. Ideal ar fi un instrument cu doua capete de dimensiuni diferite. Se poate incepe cu un model simplu din puncte, pina la combinatii diferite, in forma de floare, inima sau insecte.

Betisor din lemn 

In cazul in care betisorul este folosit pentru indepartarea cuticulei – este de unica folosinta. Insa el poate fi utilizat in mai multe scopuri: poate fi de folos la curatarea ojei din jurul unghiei, la aplicarea pietricelelor sau putem puncta si trage linii cu acesta.

Pensule

Pensula cu unghi ascutit (1)– cu aceasta pensula se deseneaza in tehnica one-stroke, la fel, aceasta este utilizata in realizarea unui french perfect.

Pensula subtire (2) – acest instrument este un „must have ” in dotarea unui nail-artist. Cu o pensula subtire se realizeaza cele mai fine linii, frunze, petale, etc.

Pensula in forma de picatura (3) este acel instrument care face ca detaliile sa prinda forma, foarte necesara in realizarea unui model complex.

Pensula evantai (4) – cu ajutorul acestei pensule se poate aplica sclipici sau putem combina culori direct pe unghie.

Paleta 

Daca ati ales sa faceti un desen, sigur veti avea nevoie de o paleta pentru a dizolva vopseaua de acril sau de nu va place nici o nuanta, puteti sa mixati una. In vanzare veti gasi atat palete in forma clasica, cat si speciale, alegerea va apartine. Daca mixati des culorile veti avea nevoie de o paleta metalica.

Burete de make-up sau aeropufing

Pentru realizarea unui ombre sau a unor modele de tip ombre sunt de mare ajutor aceste instrumente. Ambele se descurca perfect in realizarea decorului, doar ca aeropufingul este mult mai comod de folosit.

Aplicator 

Acest mini instrument este foarte util in realizarea efectului Chrome. Pentru obtinerea unui rezultat dorit folositi cate un aplicator pentru fiecare culoare in parte.

Penseta 

O penseta buna este o necesitate. Pentru a aplica exact slidere, stickere, flori uscate de mare ajutor ne este penseta.

Stampila si racleta

Pentru stamping este nevoie de stampila, racleta, placa cu designe si nuante de oje. Se aplica o picatura de oja pe designul ales. Tinand racleta la un unghi de 45 de grade se razuieste excesul de oja. Apoi se roteste rapid partea de cauciuc de pe stampila peste design si se repeta acelasi lucru pe unghie pentru a transfera desenul.

Placa de stamping

Astfel de placute se gasesc pe piata intr-o mare varietate. Incepand cu materialul din care sunt produse, pana la diverse marim si modele. Alegeti placute din metal pentru ca au termen lung de utilizare, chiar daca sunt mai scumpe. Daca folositi rar, alegeti placute din silicon de marimi mici.

Magnet

Acest instrument este indispensabil atunci cand se utilizeaza culori cu particule magnetice. Pe piata exista magneti ce pot lasa pe suprafata culorilor cele mai neobisnuite forme. Merita sa aveti cat mai multe tipuri.

Tu cu ce alegi sa lucrezi cel mai des?

Continue Reading
You may also like...
2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Modele de Unghii Delicioase - NAILMAG

  2. Pingback: Cum sa Faci o Manichiura Curcubeu - NAILMAG

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Produse

Cele mai citite

To Top