Connect with us

NAILMAG

Swarovski a Dezvaluit Tendintele Nail Art – Primavara/Vara 2018

Fashion

Swarovski a Dezvaluit Tendintele Nail Art – Primavara/Vara 2018

Swarovski a Dezvaluit Tendintele Nail Art – Primavara/Vara 2018

Swarovski vine cu noua colectie New Perspectiv pentru primavara / vara anului 2018. Acestea se refera la noi perspective asupra realitatii, in care diversitatea aspectului si a esteticii devin lege. Datorita acestor perfectionari, unde se imbina armonios natura si lumea digitala, veti putea spune o poveste prin creatii de exceptie. Aceste piese fenomenale ridica limitele si va ofera libertatea de exprimare. Va lasam sa savurati urmatoarele imagini pline de culori, forme si textura.

Skull Flatback

Acest cristal este prima forma craniana din gama flatback. Aspectul dramatic este realizat cu ajutorul unei taieturi sofisticate a cristalului. Craniul are un aspect special datorita ochilor turnati, in combinatie cu taieturi in multistrat. Cu usurinta poate fi folosi intr-un rock designe.

Baroque Mirror Fancy Stone

Aceasta piatra ne transpune intr-o epoca de filigran si dantela. Cu ajutorul pietrei fantezie se poate realiza un veritabil vintage designe. Forma ovala clasica se integreaza usor in diferite modele. Fara indoiala va fi elementul central al compozitiei.

Designerii de la Swarovski continua sa reabiliteze si sa transforme efecte vechi si prafuite, intr-o maniera cu totul speciala. Acum, pe langa Baroque Stone apare stralucirea celesta a suprafetei neuniforme – Crystal Galuchat. Pentru realizarea acestui efect inedit specialistii Swarovski au folosit diferite dimensiuni de cristale neslefuite, aplicate pe o suprafata. Pentru a putea fi aplicat pe unghii acest model, Swarovski a pregatit o gama larga de nuante – Crystalpixie nail art.

Illusion Collection

Aceasta colectie pretioasa de cristale iti rastoarna imaginatia, datorita unei combinatii precise de taiere a suprafetei. Aceasta piatra sfideaza spatiul prin iluzia optica de figura geometrica completa, in acelasi timp fiind plata. Fiecare cristal este o lucrare de arta unica.

Shiny Lacquer Effects

Noile efecte de luciu ale colectiei Shiny Lacquer Effects revigoreaza aceasta lansare. Modificarile semi-opace si semi-stralucitoare ale liniei ofera un aspect clasic si trendy in acelasi timp. Acest efect s-a obtinut prin aplicarea pe partea din spate a fiecarei pietre a unui strat de lac. Atat de putin, dar suficient pentru a crea o culoare opaca ce razbate prin cristalul transparent. Aceste culori noi sunt actualizari pentru tonurile clasice de vara, cu o margine hiper-reala pentru stiluri pline de viata, cu expresie indrazneata. Summer Blue este rece si aerisit, Peony Pink ofera o nuanta dulce florala, Mint Green este o culoare revigoranta, Light Coral este vibrant si distractiv, iar Azure Blue il putem compara cu oceanul tropical.

Pentru un strop de inspiratie am cules cateva modele indraznete:

Care dintre cristale este preferatul tau? Lasa un comentariu in boxa de mai jos.

1 Comment

1 Comment

  1. Ana Maria

    martie 31, 2018 at 17:21

    Superb articol, illusion collection este foarte fain.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Fashion

Cele mai citite

To Top