Connect with us

NAILMAG

Scrub Eficient pentru Maini

scrub-pentru-maini

Nail Spa

Scrub Eficient pentru Maini

Scrub Eficient pentru Maini

Daca inca nu ai adaugat o procedura de exfoliere printre serviciile tale de manichiura si pedichiura, cu siguranta, atat clientii tai, cat si tu ati avut de pierdut. Introducerea unui astfel de serviciu va fi un beneficiu in ingrijirea clientilor, cat si un venit in plus in bugetul salonului. Acest gen de serviciu va ridica nivelul de apreciere al salonului. Specialistii in dermatologie sustin ca exfolierea cu ajutorul scrabului duce la eliminarea stratului de celule moarte si uscate de pe suprafata pieli, care actioneaza ca o bariera in calea tratamentelor terapeutice. De regula, scrubul se aplica pe zonele cele mai uscate ale corpului (coate, genunchi, calcaie), la nevoie se poate aplica si pe toata suprafata corpului. Cu ajutorul procedurilor de exfoliere pielea este pregatita pentru o hidratare profunda.

Scrub de zahar

Scrubul de zahar poate fi folosit pe zone sensibile, din cauza naturii sale fine. Alege un scrub cu agenti de stralucire: acid kojic, acid glicolic, enzime de fructe, vitamina A si C – fiindca aceste ingrediente imbunatatesc tonusul pielii si indeparteaza pigmentarea acesteia.

„Scruburile de zahar tind sa fie mai blande pe piele din cauza dimensiunilor reduse ale granulelor de zahar”

spune Joshua Zeichner, directorul departamentului de Cercetare Cosmetica si Clinica in Dermatologie din cadrul Spitalului Mount Sinai din New York.

Scrub cu sare

In acelasi timp scrubul cu sare este mai abraziv decat cel din zahar, datorita particulelor sale mai mari si mai dure. Din aceasta cauza scruburile cu sare sunt potrivite pentru zonele cu piele mai densa si ingrosata cum ar fi calcaiele, bataturile de pe talpa, genunchii si coatele.

„Sarea are proprietati naturale antibacteriene, antifungice si antivirale, facand scruburile cu sare o alegere potrivita pentru picioare”

spune Dr. Zeichner. Tot acesta, recomanda pacientilor care sufera de afectiuni ale pielii, cum ar fi psoriazisul, scruburile din sare Epsom. Acestea fiind bogate in magneziu au proprietati antiinflamatoare calmante.

Asigura-te ca ai la dispozitie o gama larga de scruburi pentru a satisface nevoile diferitelor tipuri de piele. Chiar daca abundenta de mirosuri inunda piata, alege cel putin un produs fara miros pentru clientii alergici. Este important sa se acorde atentie ambalajelor. Un borcan cu gura mare va permite umiditatii sa intre in produs, ceea ce va duce la dizolvarea acestuia si ai va scadea eficienta.

Odata ce ai decis ce tip de scrub vei folosi, evita sa freci prea dur pielea in timpul procedurii. Daca nu simti granulele in timp ce produsul aluneca pe piele, atunci cauta un alt produs cu mai putina suspensie. Pentru rezultate vizibile dermatologii recomanda utilizarea scrubului saptamanal. In acest caz asigura-te ca fiecare client va beneficia de o procedura de exfoliere corespunzatoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Nail Spa

Cele mai citite

To Top