Connect with us

NAILMAG

Pedichiura Fara Apa, Beneficiile Tehnicii

pedichiura fara apa

Tehnici

Pedichiura Fara Apa, Beneficiile Tehnicii

Pedichiura Fara Apa, Beneficiile Tehnicii

Pedichiura fara apa are avantaje sigure fata de pedichiura clasica. Reda o lustruire durabila, o piele mai moale, produsele utilizate sunt ecologice. Specialistii din domeniu se concentreaza pe oferirea unor servicii sigure, igienice si superioare serviciilor clasice.

Citeste si analizeaza informatia din articol, cu siguranta iti vor fi pe plac beneficiile acestei tehnici – pedichiura fara apa.

Oja va ramine mai mult timp pe unghie

Primul beneficiu: oja sau orice alt produs va ramane mai mult timp pe unghiile naturale. Inmuierea unghiilor in apa timp de cel putin 60 de secunde face ca placa unghiilor sa se umfle. La uscare, placa unghiala se va contracta, ceea ce va determina ridicarea lacului. Imagineaza-ti ca pielea ta este ca un burete, astfel produsul nu va putea patrunde in celulele imbibate.

Mai putine infectii

Pedichiura fara apa asigura, atat clientilor cat si tehnicienilor siguranta sanitara, prin limitarea posibilitatii de raspandire a agentilor patogeni ce se pot dezvolta in apa. Acest fapt ajuta clientii ce sufera de diabet sa nu se infecteze de alte boli sau infectii ce pot ramane in bazin.

Reducerea costurilor

Un alt beneficiu eficient consta in reducerea costurilor, deoarece se economiseste timp, se reduc costurile echipamentelor si forta de munca, precum si consumul de apa, ceea ce face a fi o practica ideala pentru saloanele ecologice. Proprietarii saloanelor, ce s-au specializat totalmente pe manichiura si pedichiura fara apa, inregistreaza beneficii semnificative.

Adaptarea saloanelor pentru noile echipamente reconfigureaza spatiul si il face mai flexibil in utilizare. Dupa modificarile facute consumul de apa a scazut cu 90 %, economisind mii litri de apa folosite pentru efectuarea inmuierii picioarelor.

Reducerea timpului procedurii

La fel s-a redus si timpul procedurii, astfel specialistii pot acorda mai multa atentie clientilor, rasfatandu-i cu masaj si aroma terapie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Tehnici

Cele mai citite

To Top