Connect with us

NAILMAG

OPI a Inregistrat un Record Mondial

Stiri

OPI a Inregistrat un Record Mondial

OPI a Inregistrat un Record Mondial

Compania OPI a inregistrat un nou record mondial in Cartea Guinness pentru cea mai lunga masa de manichiura. Pentru a stabili acest record compania a creat o masa de manichiura cu o lungime de 155 metri, care a fost intinsa de-a lungul celei mai cunoscute zone comerciale din California, Promenada Santa Monica, la cativa pasi de plaja. In acelasi scop au fost implicati peste 50 de nail-experti si tehnicieni. Fondatoarea OPI, Suzi Weiss-Fischmann, afirma ca ” scopul stabilirii acestui record este de a ridica la un nivel mondial valoarea beauty-industriei ”.

OPI Record Mondial

Manichiura cu oja-gel

Profesionistii au stat de-a lungul mesei oferind servicii de manichiura cu oja-gel GelColor in 25 de nuante, au folosit si produse din noua gama ProHealth. De mare ajutor le-a servit noua lampa ce incorporeaza doua sisteme de leduri: un sistem de unde de lumina asigura aranjarea produsului pe unghii si o stralucire perfecta, iar alt sistem de unde asigura uscarea culorii pina la baza.

Pe parcursul acestui eveniment de opt ore clientii au fost uimiti cu nuante intense. Sticla GelColor a devenit colorata, astfel incant sa fie mai usor de ales nuanta dorita.

Tom Bachik

Nelipsit de la eveniment a fost noul global ambasador OPI, Tom Bachik. El a reusit sa satisfaca asteptarile fiecarei cliente in domeniul manichiurii. In acelasi timp a promovat cu succes noul sistem ProHealth. Acest sistem are rolul de a mentine unghiile sanatoase in timpul procedurii de manichiura si dupa indepartarea produsului. Baza asigura suport unghiei, in timp ce topul protejeaza eficient de deteriorari exterioare, oferind in acelasi timp o culoare durabilia.

Standurile OPI sunt in asteptarea pasionatelor de culori.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stiri

Cele mai citite

To Top