Connect with us

NAILMAG

Nail Trend Primavara/Vara 2019 – Swarovski Wanderlust

Fashion

Nail Trend Primavara/Vara 2019 – Swarovski Wanderlust

Nail Trend Primavara/Vara 2019 – Swarovski Wanderlust

Daca metropola moderna ar putea fi rezumata in cinci cuvinte, acestea ar fi: sculpturala, indrazneata, artistica, reflectiva, unica. Aceasta vibratie provine din aspiratia contemporana a urbei de a adauga vietii creativitate si culoare. Orasele rapid devin un background urban pentru arta extrema sau sunt incorporate in performante specifice sitului si in instalatii sculpturale.

Swarovski 2019

Swarovski si-a prezentat noua colectie de primavara / vara din 2019 – Wanderlust, cu ultimele sale inovatii inspirata din dorinta de a se reconecta si de a se angaja in diferite culturi, de a calatori, de a explora si de a trai autentic.

Colectia Wanderlust

Culorile culturii contemporane sunt luminoase, indraznete si foarte saturate – o paleta cu spectru complet care incurajeaza eliberarea energiei noastre creative. De la caldul Crystal Light Coral, Tangerine si noul Crystal Buttercup, pana la proaspatul Fern Green, noul Majestic Blue, inflacarata Fuchsia si noul Crystal Lilac, in timp ce stralucitorul Crystal Light Chrome defineste genial gama.

Noi forme si nuante de culori

Colectia Wanderlust include cateva nuante noi – Majestic Blue, Buttercup, Lilac . Precum si noi forme, ce le vom putea remarca in culoarea Majestic Blue.

Pietre pretioase

Printre pietrele pretioase ale sezonului vor fi: pendantul cu taiere clasica, diferite forme geometrice cu spatele plat, tablite cu varf dublu. Iar vedeta sezonului – tubul cu pietricele fine – este deja intens promovat in lumea modei.

Dintr-un al punct de vedere, noua estetica culturala poate fi identificata in piese modulare si multifunctionale, cu geometrii puternice alaturi de elemente interschimbabile – o tendinta de top in designul interior si in electronica, ce poate fi usor aplicata in industria beauty.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Fashion

Cele mai citite

To Top