Connect with us

NAILMAG

Modele de Unghii pentru Toamna

modele-de-unghii-pentru-toamna

Celebritati

Modele de Unghii pentru Toamna

Modele de Unghii pentru Toamna

Toamna este sezonul pentru palete de culori mate si modele de unghii minimaliste, opus modelelor de vara. Am ales cele mai populare modele de unghii pentru toamna acestui an, care li-am gasit pe conturile de Instagram a influencerilor de talie internationala.

Supermodelul international Bella Hadid a optat pentru o manichiura clasica si minmalista in nuante pamantesti.

Pentru luna septembrie Hannah a optat pentru o manichiura mata, fondatorul HBFIT si ambasadorul Adidas, Hannah Bronfman si-a postat manichiura realizata de binecunoscuta Mei Kawajiri, cu nuante pamantesti, de toamna, pictate manual intr-un design in spatiu negativ.

Actrita si modelul thailandez-belgian Davikah a postat un selfie in care arata un look de machiaj impecabil al artistului Patrick Ta si un set de unghii care emita sticla.

Comedianul, YouTuber, gazda MET Gala si actrita Liza Koshy a postat un selfie care arata manichiura in forma de balerina, fiecare unghie cu un design unic si abstract, pictat manual.

Kawajiri a avut tendinta si la unghiile naturale ale cantaretei Dua Lipa, creand un pop abstract de culoare peste o baza nuda.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Celebritati

Cele mai citite

To Top