Connect with us

NAILMAG

Lac de Unghii Saptamanal sau Oja Simpla, care este Diferenta?

lac-de-unghii-saptamanal-sau-oja-simpla-care-este-diferenta

Produse

Lac de Unghii Saptamanal sau Oja Simpla, care este Diferenta?

Lac de Unghii Saptamanal sau Oja Simpla, care este Diferenta?

In timp ce lacul de unghii saptamanal este din ce in ce mai popular printre clientii saloanelor de frumusete, multi stau la indoiala ce sa aleaga, lac de unghii saptamanl sau oja simpla, care este diferenta? Sa raspundem la aceasta intrebare ne ajuta co-fondatorul CND, Jan Arnold.

Lac de unghii saptamanal sau oja simpla, care este diferenta?

Oja simpla de unghii se bazeaza pe o formula traditionala de nitroceluloza (de peste 60 de ani) care contine pigmenti, substante solide si solventi, care odata aplicata pe unghie se uzeaza. Dupa aplicarea ojei pe unghie, aceasta incepe sa se usuce imediat, sa prezinte uzura, pierde stralucire si aderenta. Acest lucru duce la ciobirea si decojirea manichiurii in cateva zile dupa aplicarea initiala.

Tehnologia ojei de lunga durata este o stiinta noua, cu rezistenta si flexibilitatea sporita. Formula CND Vinylux este alcatuita din doua etape, strat de culoare auto aderent si top coat. Stratul inovator de culoare contine polimeri durabili care depasesc cu mult celuloza standarta. Vinylux top coat este alcatuit din oligomeri personalizati, topul devine mai rezistent odata ce este expus la lumina naturala. Uscarea intregului sistem se face in 5-7 min. Indepartarea lacului de unghii saptamanal este la fel de usoara si rapida ca a unui lac clasic.

Cum aplicam corect lacul de unghii saptamanal?

Pentru a avea o manichiura de lunga durata, aceasta necesita o pregatire si o aplicare corecta.

1. Dezinfectarea mainilor

Folositi un dezinfectant de maini care nu necesita clatire, de exemplu Cool Blue de la CND.

2. Inlaturarea cuticulei

Cuticula poate fi inlaturata cu ajutorul removerului de cuticula – Cuticle Away, acesta topeste si inlatura cu usurinta cuticula.

3. Degresarea unghiei

Degresarea unghiei este un pas important pentru o manichiura de lunga durata si rezistenta. ScrubFresh este un degresant special creat pentru curatarea si deshidratarea temporara a unghiei. Acesta ajuta la indepartarea agentilor patogeni si previne infectia unghiei.

4. Aplicarea culorii

Amestecati lacul inainte de utilizare, rotind sticla intre palme. Acest lucru va omogeniza ingredientele pentru o distributie mai buna a culorii pe unghie. Aplicati culoarea aleasa. Vinylux Color Coat nu necesita baza, aceasta este incorporata in culoare.

5. Aplicarea Top Coat

Aplicati stratul final care va sigela intreg sistemul Vinylux si va oferi rezistenta si durabilitate manichiurii dumneavoastra.

6. Hidratarea cuticulei

Nu uitam sa hidratam bine cuticula cu un ulei, acesta ajuta ca manichiura sa arate fresh mai mult timp.

Pentru a fi la curent cu tendintele din 2021 va invitam sa cititi si articolul Tendinte in manichiura 2021.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Produse

Cele mai citite

To Top