Connect with us

NAILMAG

Decor pentru Unghii de Craciun

Inspiratie

Decor pentru Unghii de Craciun

Decor pentru Unghii de Craciun

Craciunul se apropie!

Si din nou decembrie, sunteti inarmate pentru o noua tura de magie? Atunci dam startul! In acest articol am adunat metode si produse cu ajutorul carora se poate realiza cel mai in voga decor pentru unghii de Craciun.

Aceste metode permit tuturor nail tehnicienilor, indiferent de capacitatea de a desena, sa realizeze un decor ce va fi in pas cu utimele tendinte de pe catwalk, din reviste si din retele de socializare. Produsele profesionale ne sunt puse la dispozitie de catre cele mai mari companii din industria beauty, care imbina perfect noile tehnologii cu tendintele actuale.

Calitatea excelenta a acestor produse ne permite realizarea unor modele exacte si intr-un timp scurt. Ceea ce va asigura clienti satisfacuti 100%. Deci cu ce decoram unghiile de craciun?

Pudre chromate

Efectul metalic spectaculos ce il ofera aceste pudre va fi perfect pentru o manichiura de sarbatoare. Puteti combina nuantele intre ele pentru a crea modele inedinte.

 

Sclipiciul

Acesta este unul dintre primele produse de decor in industria beauty, chiar merita sa-i mai dam o sansa. Combinati marimi diferite de sclipici pentru a crea un joc de lumini ce va capta toate privirile.

Paiete

In acest an am putut urmari noile tendinte din fashion pentru 2019 si desigur modele cu paiete au fost prezente. In special in sezonul sarbatorilor de iarana modele cu paiete sunt actuale. Oferiti clientelor voastre o gama cat mai larga de paiete pentru a gasi nuanta si modelul dorit.

Stickere

Nail industria actuala ne-a pus la dispozitie o serie de stickere de o inalta calitate, atat pe baza de apa, cat si pe baza de adeziv. Aceste produse pe cat de usor se aplica, pe atat de durabile sunt. Puneti la dispozitia clientelor stickere din diferite colectii pentru a crea cele mai stilate modele de unghii.

Perle

Acest fin produs de decor se utilizeaza cel mai des in modele destinate unor ocazii deosebite, precum nunta sau alte ceremonii fastuase. Sarbatorile de iarna se incadreaza si ele in aceasta categorie. Deci, putem oferi clientelor posibilitatea de a purta un decor din perle combinate cu cateva pietricele swarovski de mici dimensiuni, folosind o baza de nuanta nude.

Cristale

E bine cunoscut faptul cat de vestite sunt cristalele swarovski. Tocmai din aceasta cauza trebuie sa le acordam un loc de cinste in realizarea celor mai elegante modele de unghii. Folositi cristalele atat separat cat si in combinatii de diferite dimensiuni.

Figurine metalice

Aceste bijuterii 3D sunt creatii unice, ce pot alcatui un model inedit sau pot completa diferite tehnici. Pozitionati figurina in centrul compozitiei, pentru a crea un accent.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Inspiratie

Cele mai citite

To Top