Connect with us

NAILMAG

De Ce Alegem Pudra OPI Chrome Effect?

Produse

De Ce Alegem Pudra OPI Chrome Effect?

De Ce Alegem Pudra OPI Chrome Effect?

Cu siguranta ai testat o multime de nuante si tipuri de pudre pina ai gasit-o pe cea perfecta, care sa ofere acea stralucire metalica. De regula acel effect de chrome il pot oferi doar pudrele de inalta calitate. Astfel, in continuare vom oferi cateva explicatii pentru ca sa intelegi cum functioneaza aceasta pudra si de ce alegem Pudra OPI Chrome.

Ce este o pudra chrome?

Pudra chrome este formata din particule minuscule. Pentru a obtine efectul metalic mult dorit pudra trebuie sa contina particule de aceeasi dimensiune. Fiindca in momentul aplicarii pudrei pe suprafat unghiei, particulele trebuie sa se aseze fix una cate una, ca intr-un puzzel.

Din aceasta cauza va invitam sa alegeti pudrele de inalta calitate, cum ar fi linia OPI Chrome Effects. S-a demostrat ca au o uzura de pina la 7 zile cu ojele simple si pina la 2 saptamani cu ojele semipermanente, deci sunt compatibile cu ambele produse si tehnici.

Formula Pudrei OPI Chrome Effects

Pigmentii cu efect special sunt compusi din particule de sticla acoperite cu oxid de metal. Astfel s-a obtinut un spectru complet de efecte metalice cu culori luminoase, variind de la argintiu la violet.

Acum vei putea crea orice efect visat, datorita celor 8 nuante disponibile. Pentru un contrast evident si un aspect de curcubeu, utilizeaza un strat de baza inchis. Iar pentru stralucire mai moale, incepe cu un nud. Acum oricine poate testa aceasta tendinta cu pulberea de inalta performanta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Produse

Cele mai citite

To Top