Connect with us

NAILMAG

Cum sa Faci o Manichiura Curcubeu

cum-sa-faci-o-manichiura-curcubeu

Tutoriale

Cum sa Faci o Manichiura Curcubeu

Cum sa Faci o Manichiura Curcubeu

Culorile stralucitoare si jucause din noua colectie OPI Neon sunt o necesitate in acest sezon, acestea ne vor ajuta sa cream manichiura curcubeu. Cele sase nuante disponibile in Gel Color, Infiniti Shine si oja de unghii, sunt perfecte pentru a crea efecte de acuarela, marmura. Mai jos am pregatit pe etape designul unei manichiuri curcubeu pentru sezonul de plaja.

1. Pregatirea unghiei

Pregatiti unghia (cum sa pregatesti unghia inainte de a aplica gelul) si aplicati un strat de Base Gel Color. Uscati timp de 30 secunde intr-o lampa LED. Aplicati doua straturi de Alpine Snow si uscati fiecare strat timp de 30 secunde. Aplicati No-Cleanse top. Uscati-30 sec.

2-3. Pictati liniile ondulate

manichiura-curcubeu-tutorial-pasul2

Folositi o pensula de unghii (tipuri de pensule) pentru a picta liniile ondulate cu culorile: Dance Party ’Teal Dawn, Music Is My Muse si Positive Vibes doar pe jumatatea de sus a unghiei, asigurati-va ca lasati destul spatiu intre linii (imaginea de mai jos cu numarul 2.). Nu uscati.

manichiura-curcubeu-tutorial-pasul3

Utilizati o pensula de unghii pentru a picta liniile ondulate cu culorile: V-I-Pink Passes, Orange You a Rock Star? si Pump Up the Volume, de la centrul unghiei spre marigini la fel lasand spatiu intre liniile ondulate (imaginea de mai jos cu nr.3). Nu uscati.

4. Aplicati pudra

Aplicati pudra Sprinkle Clear Color pe intreaga unghie. Scuturati excesul, fara a indeparta produsul. Uscati timp de 60 secunde intr-o lampa LED. Apoi indepartati excesul de produs.

Pentru a primi o manichiura curcubeu mai deosebita, puteti schimba pentru fiecare deget succesiunea culorilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Tutoriale

Cele mai citite

To Top