Connect with us

NAILMAG

Crystalpixie by Swarovski – Nail Art Tutorial

Tutoriale

Crystalpixie by Swarovski – Nail Art Tutorial

Crystalpixie by Swarovski – Nail Art Tutorial

Designerii de la Swarovski continua sa ne uimeasca cu noile colectii in nail art. In continuare vom descrie cea mai populara colectie – Crystalpixie. Si va vom ghida cum sa realizati un design irezistibil pe unghiute.

Noi culori de la Swarovski

Pentru noul sezon 2018 Swarovski Creat Your Style a lansat o colectie de noi culori Crystalpixie pentru a obtine mai multe efecte spectaculoase pe unghiute: Candy Land, Starry Night, Pop Comic, East Exotic.

Sutele de cristale minuscule creeaza un efect 3D fascinant, de parca degetele ar fi fost inmuiate in praf de stele. Candy Land ofera un aspect romantic datorita perlelor pastelate, in timp ce Starry Night poarta un suflu gotic prin nuantele intunecate. Popul Comic este vibrant si distractiv, in stilul excesului anilor 80. Iar opulenta eleganta a Orientului o putem reda cu East Exotic.

Ce veti gasi intr-o cutie de Crystalpixie: un shot cu cristale stralucitoare ( sunt de 2 marimi) + 30 cristale cu spate neted in 3 culori si o brosura instructiva.

Fiecare stil poate fi aplicat pe diferite nuante de lac pentru a-i maximiza stralucirea si frumusetea. Cu usurinta puteti crea cele mai in voga modele de unghii. Crystalpixie este perfect atat pentru a fi aplicat in saloane profesioniste cat si in conditii casnice.

Tutorial pas cu pas

In continuare va vom explica pas cu pas cum sa aplicati cristalele:

  1. Dupa ce ati ales modelul, incepeti sa pregatiti unghia pentru aplicarea decorului
  2. Dati forma dorita unghiei si degresati suprafata acesteia
  3. Dupa ce ati aplicat culoarea aleasa gel/lac si ati uscat ambele straturi
  4. Urmeaza sa aplicati un strat generos de builder gel/lac transparent peste si sa presarati cristale pe toata suprafata unghiei
  5. Iar cu ajutorul unui betisor aranjati cristalele asa cum va doriti si uscati bine in lampa UV/LED
  6. In cazul in care aplicati cristalele pe lac, este de preferat sa le acoperiti cu un strat de lac transparent pentru a asigura durabilitate

Impartaseste cu noi modelele preferate!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Tutoriale

Cele mai citite

To Top