Connect with us

NAILMAG

Unghii Cromate sau Chrome Effect – Nail Art Trend 2018

Inspiratie

Unghii Cromate sau Chrome Effect – Nail Art Trend 2018

Unghii Cromate sau Chrome Effect – Nail Art Trend 2018

Trendul manichiurilor chromate ne-a captivat in ultimii ani. A devenit o adevarata nebunie printr-o multime de tutoriale video ce au devenit virale, mii de poze cu unghii cromate circuland pe retelele de socializare.

De pe catwalk si covorul rosu mania trendului metalic s-a transferat in decorul de interior, in fashion. Acest efect de inalta luminozitate il regasim si in cosmetica decorativa, de la umbre la gloss de buze.

Trecand peste efectul mat… manichiura chrome effect straluceste la cel mai inalt nivel. Manichiura sclipitoare a multor vedete si beauty influencer a innebunit lumea intreaga. Insa pentru cei care nu sunt Beyoncé sau Hadid, acest chrome effect a fost greu de obtinut pina acum.

Powder Chrome Effect de la OPI

Pentru adeptii acestui designe futurist OPI prezinta Powder Chrome Effect. Aceasta pudra este extrem de pigmentata si fina, se aplica usor conform unei tehnici bine stabilite. Datorita tehnologiei de aplicare eficiente, obtinem un efect estetic deosebit si o durabilitate considerabila.

Pentru a obtine un aspect electrizant nail-expertul va aplica pulberea fina intre staturile de oja. Pudra pigmentata va reflecta lumina, cum ar fi stralucirea curcubeului reflectandu-se printr-o prisma.

Straluciti prieteni! In sfarsit, puteti experimenta cat de fabulos poate fi un finisaj chromat de inalta performanta cu OPI Chrome Powders, disponibile in nuante clasice argintiu, auriu, bronz; pentru un efect de sezon ar mai fi mix metal, roz, mov si albastru turquaze.

In continuare am pregatit un review:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Inspiratie

Cele mai citite

To Top