Connect with us

NAILMAG

Cauzele Formarii Bulelor de Aer sub Gel, Acril, Gellac

Tehnici

Cauzele Formarii Bulelor de Aer sub Gel, Acril, Gellac

Cauzele Formarii Bulelor de Aer sub Gel, Acril, Gellac

La prima vedere bulele de aer (lifting), sunt o mica problema, care, insa pot distruge o intreaga manichiura fie ea din gel, acril sau gellac. In continuare veti citi parerile expertilor, din beauty-industria actuala, de ce unii clienti sunt mai predispusi sa formeze bule de aer si cum poate fi prevenita.

Doug Schoon

Presedinte „Schoon Scientific”

„Problemele legate de bulele de aer nedorite sunt dificil de rezolvat, mai ales daca nu se intelege cauza aparitiei. Aderenta e o forta care face ca doua suprafete sa ramana impreuna, iar zona mica dintre doua suprafete aderente se numeste zona adeziva. Atat timp cat aceasta legatura ramane intacta, suprafetele nu se vor desprinde. Curatarea corecta a suprafetei solide si tehnicile de aplicare corespunzatoare vor ajuta la prevenirea delaminarii, ruperii legaturii adezive. Chiar daca veti utiliza cele mai bune produse si tehnici de aplicare, tot se vor forma bule de aer intre suprafete. Din ce cauza? Fiindca placa de unghie contine un procent ridicat de apa si ulei. Ambele pot provoca ridicarea produsului de pe suprafat unghiei. Cea mai buna modalitate de a asigura adeziunea corecta ar fi sa incepeti lucrul pe o suprafata curata si uscata. Indepartarea luciului de pe suprafata unghiei va indeparta uleiurile si contaminantii, iar dehidratatoarele vor elimina umezeala pana la 30 min.”

Greg Salo

Presedinte „Young Nails „

„Nu exista solutii rapide pentru a preveni liftingul produsului de pe unghie. E o combinatie intre pregatirea corecta a suprafetei, o aplicare corespunzatoare a produsului si o finisare buna. In primul rand indepartez luciul de pe suprafata unghiei, apoi curat bine inainte de a aplica un bond (actioneaza ca o banda dubla adeziva). Este foarte imprtant ca produsul sa fie aplicat neted si nu foarte gros aproape de cuticula, pentru a preveni formarea bulelor de aer pe margine. Si la finisare e importanta sigilarea compacta a marginilor. Deci , pentru a preveni liftingul pe marginea unghiei, nu incarcati marginile cu produs si finisati corect marginile inainte de sigilare.”

Heather Reynosa

Ambasador „CND”

„Liftingul are loc atunci cand nu exista o adeziune corecta intre produs si placa unghiala. Prin urmare, cel mai bun mod de a preveni liftingul este pregatirea corecta a patului unghial si controlul produsului. E foarte importanta curatarea amanuntita a cuticulei lipite de unghie. Si in acest caz nu e suficienta prelucrarea cu pila. In ajutor vine orice solvent si un instrument ascutit. Urmatorul pas important este controlul produsului. Atunci cand lucrati cu gel sau oja-gel nu incarcati prea tare pensula cu produs, pentru a nu incarca zona cuticulei si marginea. Si in final sigilati bine marginile pentru a preveni fomarea bulelor de aer.”

Elaine Watson

Vice Presedinte „Kupa”

„Pregatirea corespunzatoare a unghiei si aplicarea corecta a produsului pe suprafata acesteia sunt chei importante in prevenirea formarii bulelor de aer. Placa unghiala trebuie sa fie foarte bine curatata de orice impuritati si de cuticula. Imi place sa folosesc capuri de pila diamantate pentru a indeparta cuticula.Consider ca functioneaza mult mai bine decat un pusher. Cat despre aplicare, incercati sa lucrati la fiecare unghie in parte, nu va grabiti. Mai intai dehidratati bine unghia, apoi aplicati un primer si dupa produsul. Lucrati astfel cu fiecare unghie in parte, caci asa veti putea asigura o aderenta cat mai buna.”

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: 15 Idei Pentru Unghii de Mireasa - NAILMAG

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Tehnici

Cele mai citite

To Top