Connect with us

NAILMAG

5 Tehnici si Instrumente de a Crea Degrade pe Unghii

Tehnici

5 Tehnici si Instrumente de a Crea Degrade pe Unghii

5 Tehnici si Instrumente de a Crea Degrade pe Unghii

Si in aceasta vara degradeul continua sa fie in trend, dar nu trebuie sa il confundati cu ombre (un design care are o singura culoare ce variaza in diferite nuante, de la deschis spre inchis). Degrade pe unghii reprezinta trecerea de la o culoare la alta, cum ar fi: roz-portocaliu, albastru-verde. Daca aparent pare usor de creat, este necesara stapanirea unei tehnici. Exista mai multe tehnici de a crea degradeul perfect. In continuare va prezentam 5 tehnici ce folosesc instrumente diferite de realizare a degradeului.

1. Pigmentii

Pigmentii – un produs foarte fin si intens colorat. Aplicarea acestora cu o pensula ovala speciala va permite crearea unor combinatii exceptioanale. Trebuie sa curatati pensula, ca sa nu murdariti gelul sau oja cu pigmentii pe care ii folositi.

gradient

gradient

2. Pensula din sticla de oja

Pensula din sticla de oja – utilizati-o pentru aplicarea in straturi subtiri a unor subtonuri apropiate nuantei de baza. Puteti aplica produsele prin miscari orizontale sau verticale. Pensula trebuie sa fie intr-o stare buna, sa nu-i cada firele, iar marimea ramanea la alegerea voastra.

gradient

nude to pink ombre

3. Pensula pentru detalii

Pensula pentru detalii – poat fi subtire, plata cu varful rar sau evantai. Evitati sa combinati culori, de pe partile opuse din roata culorilor, in crearea degradeurilor. Fiindca rezultatul va fi o adevarata dezordine de culori. Altfel nu s-ar fi putut crea acest fascinant apus.

gradient

gradient

4. Aerograful

Aerograful/airbrush-ul este un instrument ce pulverizeaza vopseaua pentru a produce modele previzibile. In acest context aerograful este un compresor, care permite trecerea vopselei odata cu aerul expulzat pe sprafata unghiei. Pentru a asigura o curatare adecvata a pielii din jurul unghiei este important sa cunoasteti baza vopselei utilizate. Vopselel de gel si pe baza de ulei se curata cu alcool, iar cele pe baza de uretan se curata cu acetona.

gradient

5. Burete de make-up

Burete de make-up. Va recomandam sa folositi un burete fara latex, fiindca este mai putin poros si nu va absorbi produsul atit de repede, oferindu-va timp pentru a transfera culoarea pe unghie.

gradient nails

gradient

In dependenta de modelul pe care doriti sa-l obtineti, alegeti tehnica si instrumentul potrivit.

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Ce Modele de Unghii se Poarta Vara Aceasta? - NAILMAG

  2. Pingback: Modele de Unghii Delicioase - NAILMAG

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Tehnici

Cele mai citite

To Top