Connect with us

NAILMAG

5 Metode de a Mentine Salonul de Frumusete in Pandemie

5-metode-de-a-mentine-salonul-de-frumusete-in-pandemie

Business

5 Metode de a Mentine Salonul de Frumusete in Pandemie

5 Metode de a Mentine Salonul de Frumusete in Pandemie

Datorita specificului profesiei in timpul lucrului stati foarte aproape de clienti, astfel nu se poate respecta distanta sociala, care in prezent e vitala pentru mentinerea sanatatii publice. Drept urmare ne putem trezi cu salonul de frumusete complet inchis.

Ne-am adresat expertilor in afaceri si marketing pentru a va oferi niste sfaturi concrete pentru a compensa povara pandemiei. Urmariti cateva metode utile si sigure pentru a mentine salonul de frumusete in pandemie.

1. Livrarea produsului fara contact direct

Daca salonul pe care il gestionati este inchis pe perioada pandemiei, va recomandam sa luati in calcul posibilitatea de a livra la domiciliu. Ganditi-va la aceasta posibilitate de vanzare cu amanuntul, caci clientii continua sa se spele pe cap, sa-si ingrijeasca pielea mainilor si picioarelor. In aceasta perioada este foarte important sa mentineti legatura cu clientii vostri. In acest sens le puteti oferi consultatii online sau telefonice pentru a afla necesitatile lor si ulterior sa le faceti cate un colet cu produsele necesare.

Luati comenzi online sau prin telefon. Configurati un sistem de plata online, igienizati produsele si livrati-le fara contact direct.

2. Tutoriale si master classe online

Utilizand platformele de marketing digital si social media, puteti folosi cu adevarat acest timp pentru a va conecta cu clientii, pentru a le oferi informatii valoroase si chiar posibilitatea de a castiga bani in plus. Cu ajutorul unor tutoriale sau live-uri puteti vorbi despre produsele de ingrijire, puteti prezenta tehnici simple pentru ingrijirea unghiilor.

Ganditi-va sa realizati tutoriale gratuite si master classe care ar include o mica taxa. Va vine sa credeti sau nu, sigur exista oameni care ar dori sa invete de la dvs., caci abilitatile dvs. sunt valoroase! Acest tip de oferta nu necesita sa va deplasati niciunde, nici sa intrati in contact direct cu diferite persoane.

3. Perfectionarea continua

Profitati de situatie si perfectionati-va ca sa avansati in cariera. Cursurile de educatie continua sunt mereu o idee grozava pentru persoanele talentate, din fericire, exista o multime de optiuni gratuite. Puteti beneficia de reduceri semnificative la o multime de cursuri in aceasta perioada.

4. Oferiti reduceri pentru rezervarile viitoare

Chiar daca nu putem prezice viitorul, cel putin il putem schita prin a face programari pentru viitorul apropiat. Acest fapt va ajuta sa va mentineti programul salonului complet pe viitor. La fel va oferi speranta de care aveti nevoie pentru a continua sa va pastrati abilitatile. Pentru ca aceasta pandemie va lua sfarsit la un moment dat si pentru acea perioada trebuie sa fiti gata in cele din urma sa va serviti clientii.

5. Unghii autoadezive

Navigand pe retelele de socializare suntem captati de manichiura splendida a multor vedete. Aceste modele de unghii autoadezive sunt pregatite din timp de nail artisti celebri precum: Redd Flythe (@nailzbyredd), Devin Strebler (@nailz_by_dev), Tom Bachik (@tombachik).

Va puteti inspira din exemplele celebrilor nail artisti si sa satisfaceti cerintele celor mai pretentioase cliente. Creati modele dupa cerintele clientelor, folositi produse pentru decor ce abia asteapta sa straluceasca. Ambalati atractiv unghiutele si nu uitati sa includeti si instructiunea de utilizare.

Pentru a creste vanzarile de unghii autoadezive utilizati retelele de socializare si realizati cat mai multe tutoriale pentru a va ajuta clientele. La fel este o metoda buna de a mentine contactul cu acestea pe timp de pandemie.

Fiti deschisi catre orice oportunitate si fiti optimisti in realizarea planurilor antreprenoreale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Business

Cele mai citite

To Top