Connect with us

NAILMAG

25 Modele de Unghii Lemon pentru Vara

Inspiratie

25 Modele de Unghii Lemon pentru Vara

25 Modele de Unghii Lemon pentru Vara

Limonada – doar la auzul acestui cuvant ti se face sete si pofta de o bautura racoritoare. La fel de delicioase si atractive pot fi si unghiutele tale. Pe cat de variate sunt citricile, pe atit de multe sunt tehnicile si modele de redare a acestora. Cele mai ingenioase nail artiste au reusit sa-si manifeste maiestria si cunostintele in crearea unor modele de unghii lemon pline de culoare.

Daca stai la dubii ce design sa alegi, inspirate din cultura regiunii mediterane. Potrivita ca baza vor fi nuantele de albastru, galben, verde fistiq si alb.

De obicei in cultura mediteraneana primul loc il ocupa – lamaia.  Deseneaza in cel mai simplu mod lamai incununate cu cateva frunze verzi, ce ai vor adauga prospetime.

Adauga niste linii sau puncte pentru a accentua stilul mediteranian.

La fel de bine se pot incadra in decor si cateva bijuterii.

Daca esti un pictor incepator foloseste cele mai simple tehnici pentru a crea un decor cu citrice. De un mare ajutor este tehnica Stemping sau stickerele realiste. Pe piata gasim o mare varietate de stickere si forme stamping, ramane doar sa faci combinatiile cele mai reusite pentru a creea cele mai frumoase unghii lemon.

Esti un pasionat al picturii si decorari manuale? Am ales si pentru gustul tau cateva modele delicioase.

Pentru a reda prospetime decorului foloseste picaturi de gel clear sau gel de decor. Va veti uimi clientele cu un adevarat design 3D.

Urmatoarele imagini reprezinta lamai, portocale si lime atat de realiste, incat ti se face pofta de o limonada revigoranta.

Cateva picaturi, frunze verzi si floricele asociate cu nuante de galben intens, verde prospat, abl si portocaliu redau savoarea unei clipe de vara.

Alegeti forme, nuante, imagini si detalii pentru a reda senzatia dorita.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Inspiratie

Cele mai citite

To Top