Connect with us

NAILMAG

20 Modele de Unghii de Vara

Inspiratie

20 Modele de Unghii de Vara

20 Modele de Unghii de Vara

Tenditele acestei veri sunt indraznete: culori puternice, accente de sezon precum fructe, plante si pasari exotice. Sigur, de nelipsit este si tematica marina. In continuare va prezentam 25 modele de unghii de vara.

Prima tehnica pe care o prezentam este tehnica degrade sau ombre. Aceasta permite mixarea a 2-3 nuante complementare sau din aceeasi gama, pentru a obtine efectul dorit.

Pentru a incadra manichiura in sezon o vei decora cu frunze fine, nisip si pietricele sclipitoare. Alegand nuante pastelate poti reda un apus de soare de pe plajele tropicale.

Urmatoarele modele sunte cele mai spectaculoase. Aici iti poti manifesta talentul de pictor.

Curaj! Foloseste culori indraznete, puternice, combina tehnici si accesorii pentru a obtine tabloul unei paduri tropicale sau al unei plaje exotice.

Daca ai ales nuante puternice pentru manichiura ta, atunci opteaza sa faci decorul pe o nuanta pastelata sau alb.

Daca, totusi, ai decis sa iti decorezi toate unghiile, atunci ar fi potrivit sa alegi ca si baza o nuanta pastelata, pentru a scoate in evidenta desenul. Acesta va fi expresiv, daca vei alege nuante crude, vii.

Priveste in continuare si alege ce model si tehnica ti se potrivesc.

Fiindca manichiura a devenit o parte importanta din imaginea unei femei, tot mai mult se pune accentul pe designul acestora.

In urmatoarele imagini vei gasi decorul tesaturilor, ce se poarta in acest sezon, aplicate pe unghii. Si in special dungile: negre, albe, albastre… combinate cu frunze, flori exotice sau decor marin.

Desigur, am avut grija sa adunam cateva imagini si pentru persoanele ce prefera linii si figuri geometrice, dar care totusi doresc sa fie in trendul sezonului.

Urmareste cum pot fi combinate culorile si figurile geometrice pentru a crea un design in tendinta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Inspiratie

Cele mai citite

To Top