Connect with us

NAILMAG

17 Modele Pentru o Manichiura de Festival

Inspiratie

17 Modele Pentru o Manichiura de Festival

17 Modele Pentru o Manichiura de Festival

Fiindca suntem obisnuiti deja cu avalansa de festivale in perioada verii, acum este timpul sa cream cele mai nonconformiste modele. Lasa de o parte fructele si floricelele si inarmeaza-te cu stelute, tatuaje, „prafuri” si nuante boeme. In acest context ai suficent spatiu pentru a crea, atat pe unghii lungi, cat si pe cele scurte. Sa nu uiti sa scoti din sertare toate ornamentele trasnite pe care le-ai pastrat cu grija pentru „momentul acela”. Am cules cateva modele dintre cele mai nonconformiste pentru un strop de inspiratie.

Culori neon si simboluri specifice festivalului

Poti combina cu succes cateva culori neon prin tehnica degrade sau cu aerograful, iar cu pensula deseneaza linii grafice sau foloseste-te de stampile. La fel sunt in trend diferite simboluri specifice unui anumit festival.

Tatuajele fosforescente semipermanente

Tatuajele au devenit un „must have” pentru o manichiura de festival. Propune clientelor tatuaje semipermanente, care vor dura pe toata perioada festivalului. Opteaza in special pentru tatuaje fosforescente, ce vor atrage privirile in noapte.

Pigmenti holografici

Si in acest sezon pigmentii holografici sunt in top. Experimenteaza cu diferite nuante, creaza contraste pentru o manichiura de festival magica.

Foite de aur, pietricele si perle

Nu-ti fie teama sa utilizezi din belsug foite de aur sau de sticla, pietricele si perle pentru o manichiura de festival superba. Unghiutele trebuie sa se evidentieze atat pe timpul zilei, cat si in toiul petrecerii.

Pentru a crea manichiura de festival potrivita combina tehnici si produse. Pune accent pe un designe iesit din comun, iar accesoriile trebuie sa fie parte componenta. Tematica festivalului te va ajuta sa alegi materialele si nuantele potrivite. Experimenteaza si creaza.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Inspiratie

Cele mai citite

To Top